Examenul de competeţă profesională pentru atribuirea calităţii de auditor financiar se va desfăşura în luna noiembrie.

Conform Camerei Auditorilor Financiari din România, singurul examen din acest an pentru atribuirea calităţii de auditor financiar este programat în perioada 21 – 28 noiembrie.

Depunerea dosarelor de inscriere se va desfasura intre 2 si 13 noiembrie, in zilele lucratoare, intre orele 9:00 si 15:00. Acestea vor fi depuse personal sau prin delegat la sediul CAFR din Bucuresti sau la reprezentantele din Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara.

Dosarele de înscriere vor trebui să includă: cererea de inscriere (pdf); copia documentului care atesta achitarea taxei de inscriere; copia cartii de identitate; patru fotografii tip buletin pentru trei probe, trei pentru doua probe sau doua pentru o singura proba.

Taxa de examen este de 400 de lei pe proba şi potrivit anuntului Camerei, la examen se vor putea inscrie atat stagiarii care au finalizat perioada de stagiu si se afla in perioada legala in care pot sustine examenul, cat si stagiarii care au fost respinsi la alte sesiuni de examen (si se afla in termenul legal pentru sustinerea examenului. Acestia trebuie sa aiba indeplinita obligatia de pregatire profesionala aferenta anului 2015.

Pentru a promova examenul, candidatii vor trebui sa obtina cel putin nota 6 la fiecare proba in parte si cel putin nota 7 ca medie aritmetica a celor trei probe. Pana in 2014, examenul a avut cate doua sesiuni pe an, insa din 2015 are doar una.

Comments

comments