Nou la Piteşti Retail Park (Auchan Bradu)! Week-end de week-end, cu mic, cU mare, sunteţi invitaţi să faceţi o incursiune în lumea copilăriei, întâlnindu-vă cu eroi de poveste şi cele mai frumoase personaje din desenele animate.
Că e sâmbătă, că e duminică, de acum şi până la sfârşitul anului, la ora 12.00 fix aveţi program: teatru de păpuşi, ateliere creative, jocuri, concursuri sau alte distracţii. Unde? La Piteşti Retail Park Auchan Bradu, lângă Maciu Piciu.
Duminica aceasta, pe 26 octombrie, sunteţi invitaţi să urmăriţi piesa de teatru „Scufiţa Roşie”, iar în week-endurile ce urmează veţi da nas în nas cu ursul Martinică şi veţi urmări păţaniile sale, dar şi cu Tică Minciunică.
Pe 8 noiembrie, de ziua Sfinţilor Mihail şi Gavril, de la ora 12.00, a Piteşti Retail Park Auchan Bradu, lângă Maciu Piciu, se va desfăşura un spectacol interactiv şi un concurs cu premii, gazde fiind drăguţele persoaneje Minnie şi Mickey Mouse. Sărbătoriţii zilei vor avea parte de surprize suplimentare. Pentru toate spectacolele – INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

Iată şi programul:

26 octombrie ora 12.00 – Scufiţa roşie
16 noiembrie, ora 12.00 – Tică Minciunică
23 noiembrie, ora 12.00 – Scufiţa Roşie
30 noiembrie ora 12.00 – Păţaniile lui Martinică

Sâmbătă, 1 noiembrie, ora 12.00 – Halloween Party (premii pentru toţi copii: măşti de carnaval, diplome). Concurs: cea mai frumoasă mască, cel mai frumos costum

Sâmbătă, 8 noiembrie, ora 12.00 – Minnie şi Mickey Mouse

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI