EUROPA – PREZENT ȘI PERSPECTIVE, conferință adresată bibliotecarilor și funcționarilor publici multiplicatori de informație europeană. Centrul Europe Direct Argeș și Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș vor organiza, în data de 4 noiembrie 2020, o conferință adresată bibliotecarilor și funcționarilor publici din județul Argeș, multiplicatori de informație europeană. Evenimentul se va derula în mediul online, pe platforma Cisco Webex.

Vor fi prezentate rezultatele obținute în urma sesiunilor de informare despre serviciile de informare și asistență ale Uniunii Europene, care au fost organizate pe parcursul anului 2020, pentru cetățenii din Pitești și din comunele Poienarii de Muscel, Hârsești, Arefu și Mozăceni din județul Argeș, organizate atât fizic, cât și în mediul online. De asemenea, vor fi prezentate rezultatele derulării proiectului ȘTIM ÎMPREUNĂ! în peste 15 comune din județul Argeș: Bradu, Boteni, Buzoești, Bogați, Coșești, Leordeni, Lerești, Merișani, Mușătești, Poienarii de Muscel, Rucăr, Ștefănești, Vedea, Vlădești, Teiu și Topoloveni.

Reprezentanții Centrului Europe Direct Argeș vor vorbi despre provocările anului 2020 și despre cum Internetul ne ajută să facem față tuturor schimbărilor survenite în situația actuală, iar reprezentanții Asociației Naționale a Bibliotecilor și Bibliotecarilor Publici din Romania – filiala Argeș vor discuta despre alegerile organizate în luna septembrie și componența noului Birou Executiv pentru următorul mandat.

Va fi acordat Premiul – Bibliotecarul Anului pentru merite deosebite în anul anterior anului premierii, în semn de recunoaștere a celor mai valoroase proiecte și inițiative locale și vor fi premiați cei mai activi multiplicatori de informație europeană, oameni pasionați de educație și cultură, implicați în diverse proiecte derulate pentru dezvoltarea comunitară pe tot parcursul anului 2020.

Comments

comments