Astăzi, emoții puternice au cuprins familia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Puică Nicolae” al judeţului Argeș. ”După o carieră deosebită în structurile militare, care însumează aproape 31 de ani, unul dintre pirotehniștii de elită ai noștri a fost trecut în rezervă”, transmite ISU Argeș.

Domnul plutonier adjutant șef Duminică Gheorghe și-a petrecut o perioadă din activitate în teatrele de operații din Angola, Bosnia și Herzegovina și Irak, unde orice manevra greșită de forțe era fatală. Acolo a participat în misiunile de distrugere a muniției neexplodate și la deminarea câmpurilor minate.

Printre medaliile, însemnele și alte aprecieri din mai multe țări, acesta se mândrește cu onoarea de a fi medaliat al NATO, pentru activitatea desfășurată în teatrele de operații și cu medalia primită de la Brigada de Geniu Nord a Statelor Unite ale Americii.

”Totodată a fost prezentat și noul nostru coleg, domnul sublocotenent Bodea Bogdan, care a venit de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmerie, fiind încadrat ca ofițer specialist I la Serviciu Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul ISU Argeș. Suntem bucuroși să le urmă toate cele bune amândurora! Domnului Duminică, ani mulți în care să se bucure sănătos de pensie, iar tânărului nostru coleg Bogdan, să aibă o carieră frumoasă alături de personalul ISU Argeș și multe realizări de invidiat!”, transmite ISU Argeș.

Comments

comments