Emilia Mateescu, noul prefect al județului Argeș, a depus astăzi jurământul de învestire. ”Sunt onorată să fiu prefectul județului Argeș și totodată recunoscătoare pentru încrederea pusă în mine. Este încrederea Guvernului României, dar și a celor care au votat politicieni care să le reprezinte cu adevărat interesele.
Trecem printr-o perioadă grea și avem nevoie mai mult ca oricând să ne vindecăm. Risipa de resurse în cadrul serviciilor publice și administrarea defectuoasă a acestora trebuie să înceteze. În mandatul meu, cinstea și acțiunea în folosul cetațeanului vor fi primordiale.
Județul nostru are o istorie bogată de nereguli în administrația locală. Le știti foarte bine. Le știe toată țara! Vă asigur că voi veghea cu intransigența la respectarea si aplicarea legii.
Sunt hotărâtă să-mi pun toată experiența și priceperea în slujba argeșenilor. Să arăt că se poate! Vă mulțumesc încă odată pentru încredere și sprijin. Abia aștept să mă apuc de treabă!”, este mesajul transmis la învestirea în funcție.

Reamintim că miercuri, 3 martie, prefectul Emanuel Soare a fost schimbat din funcție. Locul liberalului a fost luat de Emilia Mateescu de la USR. Soare va prelua unul dintre cele două posturi de subprefect. Iar cel de-al doilea subprefect va fi numit Lucian Ionescu, tot de la PNL.

Comments

comments