Elevi din Argeș, amendați! Practicau jocuri de noroc în timpul orelor

0
136

În cursul acestei săptămâni, în baza unor informații deținute de reprezentanții Poliției Locale Mioveni, cu privire la faptul că în unele unități de învățământ de pe raza orașului și în jurul lor există suspiciunea că s-ar comite unele fapte de natură antisocială, în timpul orelor, lucrătorii Poliției Locale au efectuat o serie de acțiuni.

În urma acestei acțiuni, au fost depistați, în incinta unui liceu din oraș, un număr de 10 elevi minori, care practicau, în mod organizat, jocuri de noroc, chiar în timpul programului de cursuri. Elevii depistați au fost identificați și sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.200 lei.

Totodată, autoritățile atrag atenția tuturor agenților economici de pe raza orașului care au ca domeniu de activitate organizarea de jocuri de noroc, pariuri sportive, săli de casino cu privire la interzicerea accesului în unitate a minorilor. Nerespectarea obligațiilor prevăzute în art. 150, litera r) din HG nr. 111/2016 “Organizatorii de jocuri de noroc au obligatia de a nu permite accesul minorilor în locațiile în care se desfãșoarã activități de jocuri de noroc, la mijloacele de joc sau la sistemele informatice care permit participarea la jocurile de noroc” se pedepsește cu amendă din partea Poliției pentru agentul economic în cauză, iar Direcția de Supraveghere si Control a O.N.J.N. poate suspenda autorizația de funcționare a societății respective în domeniul jocurilor de noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here