Bătrân de 71 de ani din Argeș, prins beat la volan

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice au fost aplicate aproape 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 30.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

”Recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil”, transmite IPJ Argeș.

Conducea fără drept

Pe 19 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat un bărbat de 55 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal. De asemenea, în urma verificărilor a reieșit faptul că autoturismul figurează cu înmatricularea suspendată, motiv pentru care i-a fost reținut certificatul de înmatriculare, conform O.U.G. 195/2002.

Conducea sub influența alcoolului

Pe 19 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au depistat un bărbat de 71 de ani, din Lerești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here