Update! Aseară, fata a fost găsită în localitatea Mătăsaru din județul Dâmbovița, în locuința unui tânăr de 23 de ani, iubitul acesteia și cunoscut în cercul de prieteni. Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost adusă în Argeș și dată în grija mamei.

Update! În cursul zilei de 23 noiembrie, Elena Loredana Grosu, de 17 ani, a plecat voluntar de pe raza municipiului Pitești, unde locuiește cu chirie şi nu a mai revenit.
Semnalmente: 1,58 m înălțime, 43 de kg, ten deschis, fața ovală, păr roșcat, lung, ochi căprui.
Vestimentaţie la momentul plecării: geacă de fâș de culoare gri, blugi albaștri și adidași negri.

”Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, telefon 0248 607009”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Loredana, în vârstă de 17 ani, a plecat sâmbătă (23 noiembrie) din apartamentul unde locuia cu chirie și nu s-a mai întors. Tânără este elevă la Liceul Tehnologic ”Astra” din Pitești. Părinții au anunțat dispariția fetei sâmbătă, la Poliție, însă nu au dorit mediatizarea cazului. Între timp, au anunțat dispariția tinerei pe Facebook. Cine o vede pe Loredana este rugat să sune la 112! Vom reveni!

Comments

comments