În perioada 1 ianuarie – 28 noiembrie 2019, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale. Pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 3.638 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 448.385 de lei. Aceștia au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în comun.

În perioada mai sus amintită, au fost desfășurate 170 de acțiuni nocturne cu agenți din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente. Au fost vizate toate cartierele orașului, îndeosebi zone unde se tulbură frecvent liniștea și ordinea publică. În urma acestor activitați, au fost legitimate peste 1.000 de persoane și au fost sancționate 760, îndeosebi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și pentru consumul de alcool pe domeniul public.

În perioada 1 ianuarie – 28 noaiembrie 2019, agenţii locali au aplicat un număr de 9.289 sancţiuni contravenţionale”, transmite Biroul de Presă al Poliției Locale Pitești.

Comments

comments