Echipajele SMURD din Argeș au intervenit miercuri, 10 iunie, la 35 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în patru situații intervenția a fost asigurată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

”Echipajele SMURD au intervenit ieri la doi pacienți care au fost găsiți în stop cardio-respirator. În jurul orei 12.00, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Negru Vodă, la un bărbat de 76 de ani găsit în stop cardio-respirator. Pacientului i-au fost efectuate manevrele de resuscitare, a răspuns manevrelor, ulterior fiind predat la spital în comă.

În al doilea caz, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție Nr. 2 Topoloveni și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit în jurul orei 13.30 în localitatea Călinești, la o femeie în vârstă de 76 de ani găsită în stop cardio-respirator. Femeii i-au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Comments

comments