România vede din nou fotbal de Liga 1 la TVR! Competiţia internă se întoarce la prima televiziune a României, după 8 ani. Hagi, Rădoi, Chipciu, Nedelcu, Varela şi Nicoliţă se duelează duminică seara pe Arena Naţională, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

Partida Steaua Bucureşti – F.C. Viitorul se joacă de la ora 21.00 şi este comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos.

Steaua – Viitorul e derby-ul etapei a noua. După nereuşita în campionatele europene, Steaua îşi doreşte să urce în clasamentul etapei, unde se află pe poziţia a cincea. La rândul lor, elevii lui Gică Hagi vor încerca să-şi apere locul al doilea.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), începând cu sezonul 2015- 2016 al Ligii I, microbiştii şi suporterii din ţarăşi din străinătate vor putea viziona în fiecare săptămână, la TVR şi TVR HD, cel puţin un meci din această competiţie.

ISB, deţinătorul de drepturi TV pentru Liga I, a ajuns la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din campionatul naţional, potrivit LPF.

Potrivit aceluiaşi comunicat, ISB a încetat raporturile contractuale cu Antena 1 pentru difuzarea unor meciuri din Liga I.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI