După ce a anunțat că nu mai sunt bani de pensii, Raluca Turcan s-a trezit cu control de la Ministerul de Finanțe

0
266

După ce a anunțat că nu mai sunt bani de pensii, Raluca Turcan s-a trezit cu control de la Ministerul de Finanțe. Raluca Turcan a transmis, astăzi, un mesaj tranșant colegilor de partid, în care face acuzații grave la adresa liderului PNL, Florin Cîțu. Totodată, ministrul Muncii spune că nu mai sunt bani de pensii.

Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook„, este mesajul Ralucăi Turcan.

Replica premierului interimar Cîțu nu s-alăsat așteptată. „Este ministrul Muncii, să-şi asume dacă nu mai sunt fonduri„. „Doamna Raluca Turcan dacă avea ceva de spus, putea să vină la ședința de azi a BPN, nu în presă”, a spus, luni, Florin Cîțu.

Adevăratele motive ale acuzațiilor făcute de Raluca Turcan se pare însă că sunt altele. Surse din PNL au declarat, pentru DCNews, că atacul ministrului Raluca Turcan vine, luni, după ce a aflat că nu va mai primi niciun minister. Inițial, aceasta era vehiculată pentru Ministerul Digitalizării, dar se pare că va fi exclusă complet din Guvern.

Florin Roman se pare că va primi mandatul la Digitalizare. Numele acestuia a fost vehiculat, în ultimul timp, pe mai multe funcții de conducere, în Guvern sau în Parlament. Rămâne de văzut dacă se va concretiza la Digitalizare. Sigur ar fi, însă, că Raluca Turcan nu va fi ministru în Guvernul Ciucă.
Conflictul Turcan-Cîțu nu s-a rezumat însă doar la replici prin presă. Ministerul Muncii a primit, la doar câteva ore după declarația Ralucăi Turcan, un amplu control din parte Ministerului Finanțelor, condus de nimeni altul decât cel mai bun prieten al lui Cîțu, Dan Vâlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here