Toţi iubitorii înotului, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire, sunt invitaţi duminică, 5 aprilie, de la ora 12,00, la Bazinul Olimpic Piteşti la Ştafeta de Masters organizată de Clubul Sportiv Aquatonics şi Asociaţia Elite Swimming.
Competiţia, aflată la cea de a doua ediţie, se adresează tuturor înotătorilor, ce pot înota în sorice stil preferă, fără a folosi însă accesorii ajutătoare. Fiecare participant va face parte dintr-o echipă, iar fiecare concurent trebuie să înoate câte 10 de minute, de 3 ori. Arbitrii vor contabiliza numărul de bazine pe care fiecare echipă le parcurge în 3 ore iar câştigătoare va fi echipa care a înotat mai multe bazine. 
Echipele trebuie să-şi confirme nominal prezenţa până în data de 31 martie, ora 24.00. Fiecare echipă va fi formată din 6 sportivi şi o rezervă şi va avea un căpitan. Persoana desemnată căpitan trebuie să facă şi înscrierea în competiţie.
Competiţia se va desfăşura pe două categorii de vîrstă, -25 de ani şi +25 de ani. Taxa de participare este de 50 de lei de participant.
Înscrierile se vor face la adresa de e-mail chiryb@yahoo.com, iar cei care vor informaţii suplimentare le pot obţine de la numărul de telefon 0740.418.102. Organizatorii vor oferi ca premii participanţilor tricouri, diplome şi trofeu de participare.
Co-organizatori şi sponsori: Primăria Piteşti prin Serviciul Public pentru Exploatarea Patrimoniului, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Argeş, Ministerul Tineretului şi Sportului, Policlinica Victoria, Jungle KIDS, Alseca Automotive şi Alka.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI