Drum județean din Argeș, ca în Epoca de Piatră. Primarul din Poiana Lacului acuză autoritățile județene pentru lipsa de interes și amenință cu proteste

2,785 views

Două drumuri județene care traversează localitatea Poiana Lacului, DJ 703 A și DJ 731 B, dețin recordul la numărul de gropi pe metrul pătrat.

DJ 703 A care face legătura între DN Pitești – Slatina și DN Pitești – Vâlcea și DJ 731 B care face legătura între satul Sămara din Poiana Lacului și comuna Băbana arată ca în Epoca de Piatră și sunt impracticabile pe distanțe de câțiva kilometri.

Sătul de promisiunile autorităților județene argeșene, primarul localității Poiana Lacului, Ion Dumitrache, le-a trimis o adresă acestora prin care solicită repararea celor două drumuri județene. În caz contrar, primarul Dumitrache anunță proteste în fața Consiliului Județean Argeș, precum și în cele două locuri neasfaltate. ”Fac precizarea că, în fiecare an, încă din 2004, pentru a duce în eroare autoritățile locale din Poiana Lacului cât și locuitorii, au fost prevăzute pentru asfaltare aceste drumuri”, precizează edilul localității Poiana Lacului.

Iată și adresa primarului Ion Dumitrache către conducerea Consiliului Județean Argeș, care, culmea, este semnată şi de consilierii PSD, partid aflat la conducerea judeţului:

Către,

Consiliul Județean Argeș – în atenția domnului președinte Dan Manu
– spre știință Instituției Prefectului județului Argeș – în atenția domnului prefect Emilian Dragnea

Subsemnatul Dumitrache Ion, în calitate de primar al localității Poiana Lacului, vă aduc la cunoștință următoarele:

1. DJ 703A care face legătura între DN Pitești – Slatina și DN Pitești – Vâlcea traversează localitatea Poiana Lacului pe aproximativ 10 km. La ieșirea din satul Poiana Lacului (Negrea), pe aproximativ 1,5 km este deteriorat – impracticabil, așa cum arată în materialul foto atașat.

2. DJ 731B care face legătura între satul Sămara din Poiana Lacului și comuna Băbana este impracticabil pe aproximativ 2 km conform materialului foto anexat. Drumul din satul Metofu – sat de romi – este singurul drum județean neasfaltat pentru care au fost promisiuni în fiecare campanie electorală.

În 2004 și 2008, în izlazul din capătul satului Metofu a promis asfaltare domnul Constantin Nicolescu. În același izlaz, în 2012 a fost domnul Florin Tecău, iar în 2016 domnul Mânzână Ion spunând același lucru. Sper ca în 2020 să nu fiți dumneavoastră cu aceiași promisiune.

Consider discriminare față de etnia romă pe care ați mințit-o de fiecare dată și sper că, poate, dumneavoastră veți ajunge să realizați aceste obiective care fac parte din fișa postului dumneavoastră. În caz contrar, vom protesta în fața Consiliului Județean Argeș, precum și în cele două locuri neasfaltate.

Fac precizarea că, în fiecare an, încă din 2004, pentru a duce în eroare autoritățile locale din Poiana Lacului cât și locuitorii, au fost prevăzute pentru asfaltare aceste drumuri.

Vă mulțumesc anticipat, dacă voi avea pentru ce!
Primar, Dumitrache Ion

Comments

comments