VEDETE După Cătălin Botezatu, mai nou şi actorul Vladimir Drăghia, din telenovela „Narcisa Sălbatică”, îşi caută jumătatea la TV. Printre cele 20 de concurente din toată ţara care se vor lupta să ajungă la inima burlacului, se numără şi două studente din Piteşti. În curând, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări un nou sezon al show-ului „Burlacul”. „Cel mai bun băiat rău” îşi caută jumătatea, iar cele 20 de fete care se vor lupta pentru a-l cuceri au fost deja alese. După ce Cătălin Botezatu şi-a căutat jumătatea, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a şi găsit-o, a venit rândul unui alt burlac celebru să îşi caute sufletul-pereche în cadrul unui reality-show. Numele său este Vladimir Drăghia, actorul care a cucerit inimile telespectatoarelor ce urmăresc serialul „Narcisa Sălbatică” de la Antena 1.

La castingul pentru noul sezon „Burlacul” s-au înscris sute de fete din toată ţara, însă doar 20 dintre ele vor intra în competiţia pentru a-i cuceri inima lui Draghia. După cum susţine actorul, cea care vrea să ajungă la sufletul său trebuie să fie puternică, feminină, deşteaptă, cochetă, iar cel mai important să îşi dorească să-şi întemeieze o familie împreună cu el. Printre cele 20 de „fericite”, selectate să intre în luptă pentru „Burlac”, se numără şi două fete din Piteşti.
Alexandra Pîrîianu are 21 de ani şi este studentă. Îşi doreşte foarte mult o carieră în televiziune şi este pasionată de fotbal. „Am învăţat că toată lumea vrea să trăiască pe vârful unui munte, fără să ştie că adevărata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre vârf”, sunt cuvintele postate de „burlăciţă” pe pagina sa de Facebook.
Cea de a două piteşteancă este Georgiana Cristina Soare, are 19 ani, şi este şi ea tot studentă la Universitatea de Stat din Piteşti, Facultatea de Ştiinţe Economice. Este pasionată de dans, muzică şi plimbări lungi în natură. Vorbeşte mult şi este foarte orgolioasă. Nu îi plac, în schimb, persoanele geloase. „În viaţă vei realiza că fiecare persoană pe care o vei întâlni are un scop. Unii ca să te testeze, alţii să te folosească, unii să te înveţe şi unii să scoată tot ce e mai bun din tine”, susţine Georgiana. Rămâne de văzut acum dacă una dintre cele două piteştence va reuşi să-l cucerească pe mult râvnitul burlac, actorul Vladimir Drăghia.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI