Dosare penale de Sfânta Maria! Prinşi băuți la volan de polițiștii argeșeni

Dosare penale de Sfânta Maria! Prinşi băuți la volan de polițiștii argeșeni. Polițiștii rutieri din Argeș au întocmit mai multe dosare penale pe 15 august, de Sfânta Maria. Conducători auto au fost prinși conducând fără permis, băuți la volan și cu viteze excesive.

Un tânăr de 18 ani conducea fără permis de conducere

Pe 15 august, poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un tânăr de 18 ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe D.J. 702 G, pe raza localității Rătești, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Mai mulți șoferi, prinși băuți la volan

În noaptea de 14 spre 15 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un bărbat de 46 de ani din Căldăraru, care conducea un autoturism pe D.J. 679, pe raza comunei Căldăraru, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Pe 15 august, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 36 de ani din Austria, care conducea un autoturism pe strada Albești din municipiu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

Tot pe 15 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au depistat un bărbat de 34 de ani din Suseni, care conducea un autoturism pe D.C. 115, pe raza localității Suseni, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Bărbat de 53 de ani, prins conducând cu 113 km/h în comuna Mihăești

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 53 de ani, din Austria, care conducea un autoturism pe D.N. 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here