Atenție! Se fac stropiri contra insectelor în Pitești

0
234

Atenție! Se fac stropiri contra insectelor în Pitești. În zilele de sâmbătă, 24 august, și duminică, 25 august, se vor executa, din nou, servicii de pulverizare aeriană de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte etc), transmit reprezentanții Primăriei Pitești.

Acțiunea se va desfășura pe o suprafață de 589 ha, terenuri aparținând domeniului public al municipiului Piteşti, urmând a fi efectuate trei treceri. Intervalele orare în care se va interveni vor fi comunicate în timp util. Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, Comisiei Naționale a Produselor Biocide, care se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide și care nu afectează viața și sănătatea oamenilor.

”Rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident”, transmit reprezentanții Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here