Dosar penal pentru un tânăr din Argeș! Suspect de COVID-19, acesta a plecat din Spitalul Câmpulung, unde era internat

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.453 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4000 de lei, pentru tot atâtea persoane care nu au respectat măsura izolării. Este vorba, în primul caz, despre un bărbat de 29 de ani dintr-o comună din Argeș, care a părăsit adresa la care figura în izolare, acesta fiind sancționat cu o amendă de 2000 de lei. Un bărbat de 38 de ani a fost depistat într-un oraș din Argeș, deși figura în izolare în alt județ. Acesta a primit o amendă de 1000 de lei. Un bărbat de 51 de ani a fost depistat pe raza unui oraș din județ, deși figura în izolare în altă localitate.

A fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pentru un bărbat de 27 de ani, dintr-o comună din nordul județului. Deși era suspect COVID, acesta a plecat din Spitalul Municipal Câmpulung, unde era internat, fără acordul medicilor. A fost găsit de polițiști acasă și internat din nou în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here