Cu regret o spunem… O imensă pierdere în rândul camarazilor noștri, ieri s-a stins din viața la doar 50 de ani, salvatorul prin mâinile căruia au trecut mii de vieți, plutonierul adjutant șef Barbu Daniel. Trecut în rezervă la vârsta de 48 de ani, cu o carieră de pompier militar de aproape 27 de ani pe care i-a petrecut sub deviza ,,audacia et devotio”, participând la ,,n” intervenții și luptând cu toate puterile omenești pentru salvarea de vieți. De asemenea este unul dintre vechii pompieri argeșeni cu care s-au pus bazele primului echipaj SMURD din Argeș, dedicându-și mare parte din timp și energie în favoarea semenilor.

Cu toate astea, domnul Barbu nu a fost doar un exemplu demn de urmat pentru colegi, ci și un tată și soț devotat familiei sale. În aceste momente grele ne arătăm toată recunoștința față de omul minunat ce până ieri a stat drepți în formație și transmitem, cu părere de rău, sincere condoleanțe.

Va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră ca un coleg bun, un profesionist și prieten drag”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 24 septembrie, începând cu ora 12, la Biserica Sfânta Treime, pe Scoroboaia, lângă sediul ISU. Dumnezeu să-l odihnească!

Comments

comments