Doi tineri din Argeș, amendați cu 6.000 de lei, pentru că au fugit din carantina la domiciliu

0
384

În urma verificărilor efectuate pe 26 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi poliţiştii locali din acelaşi municipiu, care desfăşurau activităţi de verificare a persoanelor care au instituite măsuri de izolare sau carantinare, au constatat că un tânăr de 19 ani, din Câmpulung, şi o tânără de 20 de ani, din Valea Mare Pravăţ, nu au respectat măsura carantinării la adresa declarată, ca urmare a revenirii dintr-o ţară pentru care este instituită o asemenea măsură.

Ca urmare, aceştia au fost sancționaţi contravențional cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, iar situaţia acestora a fost comunicată către D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

„Respectarea în continuare a restricțiilor și a recomandărilor medicale are o mare importanță în această perioadă, în care este de aşteptat ca revenirea la condiţiile normale să rezulte ca efect al campaniei de vaccinare, în condiţiile continuării unui comportament responsabil din partea tuturor

Ne dorim ca toți cetăţenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața sunt cele mai importante, iar efortul nostru comun, cetățeni și autorități deopotrivă, se face pentru limitarea răspândirii infectărilor cu virusul SARS CoV-2, pentru care poliţiştii, alături de celelate structuri cu care se acţionează în sistem integrat, vor fi în continuare la datorie.

Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte aceste recomandări și să țină cont de măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2″, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeș. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here