Doi primari din Argeş, diagnosticaţi cu COVID-19. Ambii sunt internaţi în spital. Petre Funie – primarul comunei Slobozia a fost diagnosticat cu noul coronavirus și este internat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Informaţia a fost făcută publică chiar de administraţia comunei, pe pagina de Facebook a Primăriei. “Trebuie să înțelegem că, în această perioadă, fiecare dintre noi este extrem de important. Fac apel ca fiecare dintre noi să respecte regulile de igienă, să se informeze din surse oficiale și să păstreze distanța față de cei cu care intră în contact.

Dar se pare că se poate întampla oricui!

ACUM TREBUIE SĂ FIM ALĂTURI DE DOMNUL PRIMAR FUNIE PETRE, prin rugăciune, pentru însănătoşire grabnică!

Dânsul se află internat la Spitalul Județean Argeş,la terapie intensivă, fiind diagnosticat pozitiv cu Covid-19.

Transmite tuturor multă sănătate şi încă o dată vă sfătuieşte să respectați regulile de igienă şi distanțarea socială pentru a putea fi sănătoşi şi alături de cei dragi!”

Şi primarul comunei Brăduleţ a fost confirmat la testul coronavirus. Evlampie Alecu este acum internat la spitalul de la Valea Iaşului. În cazul său, problema este şi mai complexă, dat fiind că suferea de afecţiuni ale plămânilor de multă vreme.

Potrivit conducerii DSP Argeş, ancheta epidemiologică este în derulare la Brăduleţ. “Domnul doctor Stoica tocmai derulează ancheta epidemiologică la Brăduleţ, pentru că ieri s-a pozitivat cazul. Conform procedurii, cei infectaţi şi contacţii trebuie să se izoleze la domiciliu, împreună cu familia, iar în sediu se va face dezinfecţie. Încă nu ştim de câte persoane este vorba. La Slobozia, cazul e mai demult, s-au derulat toate etapele” ne-a declarat dr. Sorina Honţaru.

Comments

comments