Doamnele din PNL Argeş i-au făcut o primire impecabilă preşedintelui Iohannis. Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Piteşti a avut parte de o organizare impecabilă din partea femeilor din PNL Argeş.

După acţiuni şi implicare politică, unde ocupă de departe locul 1 în rândul organizaţiilor de femei din judeţ, vineri, domnele liberale au demonstrat că au şi creativitate. Organizaţia Femeilor Liberale Piteşti, conduse de notăriţa Ana Stan, i-au făcut Primei Doamne, Carmen Iohannis, un cadou care îi va aminti multă vreme de vizita peşedintelui de la Piteşti: un tablou reallizat manual din licheni decorativi.

La două zile distanţă, Organizaţia Femeilor Liberale Argeş a fost prezentă şi la Gala „Femeile liberale premiază excelența”, organizată la Sibiu, în prezenţa preşedintelui României, Klaus Iohannis şi a soţiei acestuia. Potrivit declaraţiilor Anei Stan, preşedintă a OFL Piteşti, cu această ocazie, unui număr de zece femei le-au fost recunoscute meritele aduse în domeniile importante ale societăţii româneşti, precum educaţia, cultura, sportul sau protecţia şi siguranţa socială.

 

Comments

comments