Conform unor surse judiciare, la această oră procurorii DNA desfăşoară o percheziţie ce are legătură cu deputatul PSD de Argeş, Cătălin Rădulescu. 

10:18 UPDATE! Corneliu Rădulescu, fratele lui Cătălin Rădulescu: „Nu ştiu exact despre ce este vorba. Este vorba despre o lucrare de asfaltare. Cred că fratele meu este vizat. Probabil că deranjează în Argeş. Are gura mare, este revoluţionar… Cineva de la DNA m-a sunat de dimineaţă şi mi-a spus că este vorba de un dosar penal şi m-a sfătuit să-mi iau şi un avocat. Noi am avut lucrări de asfaltare şi cu statul, dar nu pe sume mari.” 

10:08 UPDATE! Cătălin Rădulescu: „Mă aşteptam la aşa ceva. Am fost ameninţat şi ştiu exact cine şi de ce s-a pus la cale acest lucru. Dacă DNA-ul s-a dus cu presa, deci totul era pregătit. Am câştigat doar 4 licitaţii în patru ani şi am pierdut 100. Percheziţiile se fac la reclamaţii şi sesizări. Nu îmi este teamă de nimic, dar să le fie teamă la alţii ce ce ştiu eu…“

10:00 UPDATE! Anchetatorii urmează să ridice mai multe documente, într-un dosar care ar viza posibile fapte de corupţie în domeniul licitaţiilor, conform unor informaţii furnizate de surse judiciare, citate de Agerpres.  Firma la sediul căreia se desfăşoară percheziţii îşi desfăşoară activitatea în domeniul asfaltărilor. Societatea a fost administrată de Cătălin Rădulescu, iar după ce a devenit parlamentar acesta a rămas acţionar majoritar. 

9:40 UPDATE! Procurorii DNA au descins în locuinţa deputatului Cătălin Rădulescu din Argeş.
Procurorii DNA vor să-l ducă pe deputat pentru audieri. 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI