Diseară se aprind luminițele la Pitești. Surprize la deschiderea Târgului de Crăciun

Sărbătorile Crăciunului încep cu surprize frumoase! În seara de Moș Nicolae, înainte de aprinderea iluminatului festiv, la ora 17:45, spiridușii Moșului, coborâți din poveștile și piesele Teatrului „Alexandru Davila”, secția „Așchiuță”, vor sosi în caleașcă la Pitești și vor împărți bomboane copiilor, pe traseul Piața „Vasile Milea” – Piața Primăriei.

La ora 18:00, va răsuna primul colind al acestui an, interpretat de Paula Seling! Luminile de sărbătoare vor fi aprinse alături de primarul municipiului, Cristian Gentea, și de cei mai mici dintre piteștenii prezenți în Piața Primăriei!

De la ora 18:05, corul mixt de la Biserica Domnească ”Sf. Gheorghe” din Pitești, organizat la inițiativa pr. paroh George Neacșu și condus de George Popescu, student al Academiei de Muzică din București, va încălzi atmosfera Târgului de Crăciun Pitești 2021.

”Pentru a ne bucura de sărbători fericiți și mai ales sănătoși, trebuie să respectăm regulile de protecție împotriva SarsCov2: purtarea obligatorie a măștii sanitare în spațiul pietonal al Târgului de Crăciun și păstrarea distanțării sociale”, transmite Primăria Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here