Diseară, întâlnire cu Moş Nicolae la CJ. Actorii Teatrului Aşchiuţă vor prezenta povestea lui iar Mihai Constantinescu va cânta pentru toţi copiii

Diseară, 5 decembrie, începând cu ora 17.00, la Consiliul Județean  Argeș vine Moș Nicolae. Manifestarea este organizată pentru toți copiii, mari și mici, din județ dar în special pentru copiii aflați în îngrijirea DGASPC Argeș.

Pe scena amplasată la Consiliul Județean Argeș, actori ai secției de teatru pentru copii și  tineret „Așchiuță” vor prezenta o scenetă având ca temă legenda lui Moș Nicolae, tineri și copii talentați din Argeș vor cânta colinde și vor prezenta obiceiurile tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă, iar cunoscutul și îndrăgitul interpret Mihai Constantinescu va susține un recital extraordinar.

Nu vor lipsi nici cadourile! Spiridușii lui Moș Nicolae vor împărți bomboane, mere, covrigi și nuci copiilor cuminți dar și nuielușe celor neastâmpărați.

IMPORTANT!!!!
În acest an, cutia poștală a lui Moș Crăciun este la Consiliul Județean. Copiii sunt așteptați diseară să-şi pună scrisoarea către Moș, cu promisiunea că toate scrisorile vor fi ajunge cu siguranță la el, iar de acest lucru se va ocupa în mod special chiar Moș Nicolae. Deci, dragi copii, sunteţi așteptaţi la Consiliul Județean Argeș, unde Moș Nicolae are pregătite o mulţime de surprize!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here