Joi după amiază, înainte de şedinţa de Consiliul Judeţean, directorul teatrului „Alexandru Davila” şi şefa Serviciului Juridic al teatrului, Araxy Negoşanu s-au contrat extem de aprins, pe teme de administrare a instituţiei, cu Nicușor Nicolae Diaconescu, cel mai vocal consilier județean. Discuţiile au fost atât de aprinse încât directorului Sevastian Tudor i s-a făcut rău de la inimă şi a trebuit chemată ambulanţa pentru a-i acorda de urgenţă îngrijiri medicale .
Subiectul principal a fost concursul care ar trebui organizat pentru funcția de director artistic al teatrului. Potrivit unor zvonuri, Diaconescu i-ar fi ameninţat pe cei doi, încercând să le impună acestora încălcarea legii prin neorganizarea concursului pentru respectivul post, ocuparea acestuia urmând să se facă ulterior prin numire „cu dedicaţie”. Asta, pentru că fiul său, George Diaconescu, şeful Secţiei Estradă şi membru al Consiliului de Administraţie al Teatrului este unul dintre pretendenţi la funcţia de Director Artistic. 
Din fericire, Sevastian Tudor, după o „plimbare” la Urgenţa Judeţeanului, unde i-a fost stabilizată tensiunea, a revenit la şedinţa de Consiliu Judeţean.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI