Luni, 20 aprilie, directorul general relaţii externe şi afaceri publice Renault pentru zona Euro-Asia, Virginie Guerin, s-a întâlnit cu preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, şi prefectul Mihai Oprescu.

Discuţiile purtate cu Virginie Guerin s-au axat în principal pe activitatea Uzinei Dacia considerată de ambele părţi ca un exponent de bază al Grupului Renault.

Concluziile întâlnirii de luni au fost destul de pozitive, în opinia preşedintelui Florin Tecău, uzina de la Mioveni urmând să beneficieze în viitorul apropiat de investiţii în capacitatea de producţie în jurul valorii de 50 milioane euro.

Directorul general relaţii externe de la Renault a vizitat Mânăstirea de la Curtea de Argeş

Tot luni, delegaţia de la Renault compusă din: Virginie Guerin (Director general relații externe Renault), Gabriel Sicoe (Secretar general Dacia Renault), Silviu Balta (Dacia Renault), Iulian Albu (Dacia Renault), dimpreună cu reprezentanți ai CJ Argeș au făcut o vizită şi la Mânăstirea din Curtea de Argeş.

Oaspeții au fost primiți la Catedrala Arhiepiscopală de părintele Ovidiu Vlăsceanu, consilier cultural și comunicații media.

S-a făcut o incursiune în istoria poporului român, accentuându-se frumoasele relații pe care poporul român le are cu frații lor francezi.

Legenda Meșterului a Manole a cucerit sufletele celor prezenți, înălțându-se rugăciuni la moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, și s-a făcut un mic popas, pentru vizitarea Palatului Arhiepiscopal și a bisericuței de lemn.

Doamna Virginie Guerin a mulțumit pentru frumoasa primire, felicitând poporul român pentru tezaurul eclesiastic moștenit de la înaintași.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI