Săptămâna trecută, peste 10.000 de angajaţi ai fabricii de automobile Dacia au participat la unul dintre cele mai mari mitinguri de protest, organizat de conducerea sindicatului, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, unde oamenii au militat pentru construcţia autostrăzii Piteşti – Sibiu.

Prezent la miting, preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, a declarat că în ţara noastră nu mai există clasă muncitoare şi că oamenii se tem că îşi vor pierde locul de muncă.

„Prima concluzie la care am ajuns după mitingul de la Dacia este că nu mai avem proletariat, nu mai avem clasă muncitoare. Avem doar oameni care sunt forță de muncă și care se tem că își vor pierde locurile de muncă. Am văzut la mitingul de la Mioveni nişte oameni resemnaţi, pentru că nu mai au încredere în liderii lor. Aceşti oameni se gândesc că în 2016, aceeași lideri de sindicat care în 2012 i-au sfătuit să voteze cu PSD vor face același lucru la anul…  Dacă acest miting nu va fi urmat de alte acțiuni în forță care să determine Guvernul să ia măsuri, nu se va obține nimic, pentru că autostrada Piteşti – Sibiu nu există printre priorităţile domnului Ponta”, a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI