Conducerea CS Mioveni ameninţă cu retragerea din campionat, în urma nedreptăţilor suferite săptămâna trecută, în două meciuri, cel de Cupă cu CFR şi cel de campionat de la Satu Mare.

În sferturile Cupei, Mioveniul a pierdut cu 4-3, la Piteşti, după ce a condus cu 3-0, considerându-l vinovat pe arbitrul Dragoş Istrate care a acordat oaspeţilor un penalty inexistent la 3-0, şi apoi nu a avut nicio reacţie în minutul 86 când mingea a fost dată afară de gazde având un jucător accidentat, iar clujenii în loc să le-o returneze, în spiritul fair-play-ului au dat gol.

Apoi, în campionat, sâmbătă, la Satu Mare, Mioveniul a reuşit să egaleze în minutul 86, dar după aproape un minut, arbitrii Omuţ şi Timar au revenit şi au dat off-side deşi asistentul nu ridicase niciun moment fanionul, iar gazdele nu au protestat deloc.

“După scrisoarea deschisă adresată preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, de către clubul nostru, am aşteptat cu interes un punct de vedere al domniei sale, legat de cele întâmplate la meciul din sfertul de finală al Cupei Românei cu CFR Cluj. Spre marea noastră dezamăgire, până în momentul de faţă, nu am primit niciun răspuns oficial din partea preşedintelui federaţiei. Nici ieri, la conferinţa de presă dânsul nu a avut vreo reacţie vis-a-vis de memoriul nostru. Mai mult de atât, în ultimul meci de campionat, ne-a fost anulat un gol perfect valabil, iar arbitrajul a fost penibil, centralul Omuţ şi asistentul Timar, stabilind practic după bunul plac rezultatul final al meciului. Astfel, prin toate nedreptăţile care ni s-au întâmplat în aceste două meciuri am compromis sezonul de toamnă, prin pierderea calificării în semifinalele Cupei şi ratarea clasării pe locul 2 în campionat. Dezamăgirea e foarte mare, şi avem impresia că ne luptăm cu morile de vânt. Totuşi, aşteptăm un punct de vedere clar din partea preşedintelui Burleanu, privind rejucarea meciului cu CFR Cluj, plus sancţiiunile date arbitrilor din cele două meciuri. În caz contrar, voi propune finanţatorilor retragerea echipei din campionat”, a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI