Din 28 septembrie, circulaţia rutieră la Podul Viilor din Piteşti va fi oprită total pe o perioadă nedeterminată

Potrivit Poliţiei Locale Piteşti, circulația rutieră la Podul Viilor, în intersecție, va fi oprită total.

Astfel, de luni, 28 septembrie, traficul rutier urmează să fie oprit, însă, încă nu se ştie perioada cât o să fie închisă circulaţia.

Pentru ieșirea din Pitești, rutele ocolitoare vor fi pe străzile Gheorghe Șincai, Calea București și Depozitelor-Budeasa, iar pentru intrarea în oraș, strada Depozitelor și drumul de la Budeasa.

„Din cauza lucrărilor care se desfășoară în zona Podul Viilor, vă informăm că începând din data de 28.09.2915 circulaţia rutieră sub Podul Viilor va fi restricţionată în totalitate, atât pe banda de intrare, cât şi pe cea de ieșire din oraş. Măsura va fi luată pe o perioadă nedeterminată. Ca și rute alternative pentru ieşirea din oraş vor fi străzile Calea București, Gheorghe Şincai și Depozitelor-Budeasa, iar pentru intrarea în oraș strada Depozitelor, respectiv Budeasa. Facem apel către toţi conducătorii auto care tranzitează zonele mai sus amintite să dea dovadă de înţelegere și răbdare și să respecte indicaţiile poliţiştilor locali care acţionează pentru fluidizarea traficului”, precizează Poliția Locală Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.