DGASPC Argeş suspendă activitatea la punctul de lucru de la Curtea de Argeş. Dosarele de handicap se depun la Piteşti. “Informăm persoanele interesate cu privire la faptul că, începând cu data de 01.02.2019 activitatea Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, se suspendă pentru punctul de lucru din Municipiul Curtea de Argeș, str.1 Decembrie 2018, bl. F3C, sc.A, din motive tehnice.” a trasnmis oficial DGASPC Argeş.

Prin urmare, locuitorii Municipiului Curtea de Argeș și ai localităților limitrofe, vor depune dosarele pentru evaluarea în vederea încadrării în grad de handicap, la sediul din Pitești, Calea Drăgășani nr 8 camera 11.

Suspendarea activitații pentru acest punct de lucru se va menține până la crearea condițiilor optime de desfăsurare a evaluării. “Pentru relații suplimentare vă puteti adresa Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, la telefon 0248/271.131” mai comunicaă DGASPC.

Comments

comments