În perioada 06 – 13 mai, în orașul Mioveni vor fi efectuate servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc (subsol și casa scării), gospodării individuale, instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.

În acest sens, în perioada menționată, locuitorii orașului sunt rugați să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii. De asemenea, apicultorii din zona Mioveniului sunt rugați să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar Primăria orașului Mioveni şi firma care execută serviciile de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare sunt absolvite de orice responsabilitate.

Facem apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor în zilele de 06, 07, 08 mai, așa încât să se poată efectua serviciile de dezinsecție și deratizare. De asemenea, proprietarii de gospodării din orașul Mioveni sunt rugați să permită accesul agenților DDD în zilele de 08, 09, 10, 11 mai, așa încât să se poată efectua serviciile de deratizare.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare va fi comunicată ulterior. Serviciile menționate sunt realizate de firma CORAL IMPEX SRL, conform contractului de delegare a activităților de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie prin concesiune în orașul Mioveni.

Măsuri de prim ajutor în caz de:
– inhalare: se va duce pacientul la aer proaspăt.
– contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun.
– contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute.
– înghițire: NU se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic.
În toate situațiile se va consulta medicul.

Comments

comments