Deşi Arpechimul este închis de aproape trei ani de zile, statul român continuă să plătească în continuare bani grei pentru asigurarea instalaţiilor, aflate în conservare. Această informaţie am aflat-o dintr-o scrisoare care ne-a fost trimisă la redacţie, iar expeditorul ne roagă să solicităm lămuriri în acest sens actualei conduceri. Redăm mai întâi conţinutul scrisorii: „Aş dori să le solicitaţi celor din conducerea Diviziei Petrochimice Bradu Oltchim ce sumă se plăteşte firmei de asigurări pentru instalaţii şi de ce se mai face acest lucru, în condiţiile în care, din 2011, activitatea este oprită. În opinia mea, acest lucru este la fel de „eficient“ ca şi cel în cazul în care ai avea o maşină în garaj, nu  o mai scoţi de trei ani pe stradă, conştient fiind că nici nu o vei mai folosi prea curând – sau poate niciodată – dar tu continui, totuşi, să plăteşti RCA, Casco sau rovineta. Vă doresc succes!“.

Pentru a afla mai multe detalii, am stat de vorbă mai întâi cu fostul director al Arpechim, Mihai Georgescu, cel care s-a pensionat la câţiva ani după Revoluţie. „Pe vremea mea, nu exista asigurare, pentru că nu apăruse la noi aşa ceva! Dar bănuiesc că acum trebuie să fie, deoarece în zilele noastre se asigură aproape orice”, a precizat fostul director. Foarte deranjat de această întrebare s-a arătat însă actualul director de pe platforma de la Bradu, Gheorghe Manole. „Pentru că din 2011 nu mai avem activitate, nu vă pot spune decât că instalaţiile sunt într-adevăr asigurate şi se află în conservare. Cu altceva nu vă pot ajuta….”, a subliniat Manole.Deşi Arpechimul este închis de aproape trei ani de zile, statul român continuă să plătească în continuare bani grei pentru asigurarea instalaţiilor, aflate în conservare. Această informaţie am aflat-o dintr-o scrisoare care ne-a fost trimisă la redacţie, iar expeditorul ne roagă să solicităm lămuriri în acest sens actualei conduceri. Redăm mai întâi conţinutul scrisorii: „Aş dori să le solicitaţi celor din conducerea Diviziei Petrochimice Bradu Oltchim ce sumă se plăteşte firmei de asigurări pentru instalaţii şi de ce se mai face acest lucru, în condiţiile în care, din 2011, activitatea este oprită. În opinia mea, acest lucru este la fel de „eficient“ ca şi cel în cazul în care ai avea o maşină în garaj, nu  o mai scoţi de trei ani pe stradă, conştient fiind că nici nu o vei mai folosi prea curând – sau poate niciodată – dar tu continui, totuşi, să plăteşti RCA, Casco sau rovineta. Vă doresc succes!“.

Pentru a afla mai multe detalii, am stat de vorbă mai întâi cu fostul director al Arpechim, Mihai Georgescu, cel care s-a pensionat la câţiva ani după Revoluţie. „Pe vremea mea, nu exista asigurare, pentru că nu apăruse la noi aşa ceva! Dar bănuiesc că acum trebuie să fie, deoarece în zilele noastre se asigură aproape orice”, a precizat fostul director. Foarte deranjat de această întrebare s-a arătat însă actualul director de pe platforma de la Bradu, Gheorghe Manole. „Pentru că din 2011 nu mai avem activitate, nu vă pot spune decât că instalaţiile sunt într-adevăr asigurate şi se află în conservare. Cu altceva nu vă pot ajuta….”, a subliniat Manole.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI