Deputatul Dănuț Bica, bolnav de COVID-19. Și soția sa a fost infectată. Deputatul PNL de Argeș Dănuț Bica a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și se află internat la Spitalul de la Valea Iașului. Din câte se pare, soția domniei sale a fost infectată în urmă cu două săptămâni și, de asemenea, depistată pozitiv.

În urmă cu două săptămâni, mai exact pe 4 noiembrie, soția mea a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Atunci am intrat și eu în izolare deși am ieșit negativ, dar am avut o oarecare tuse și temperatură. Din păcate, luni, 16 noiembrie, când am făcut iarăși testul s-a constatat că și eu sunt pozitiv. Soția este vindecată total, nu are niciun fel de problemă. Eu luni am făcut un tomograf și am ajuns la concluzia că trebuie să mă internez. La sfatul medicului meu am făcut acest tomograf pentru a vedea dacă sunt probleme legate de organele interne și s-a constatat că sunt oarecum afectat la plămâni.  

E mai bine să fiu sub supravegherea medicilor, decât să stau acasă. M-am internat la Spitalul de la Valea Iașului. Cu această ocazie vreau să mulțumesc doamnelor doctori și restului personalului pentru modul deosebit în care își fac treaba. De asemenea, vreau să mulțumesc și doamnei manager. Nu am simtome deosebite. Totul pare să fie în limitele normalului și sub controlul medical. Este Covid-19 într-o variantă ușoară și urmez tratamentul indicat de medici. Vreau să transmit tuturor cetățenilor să se protejeze maxim pentru că nu este de glumă cu acest virus”  a declarat Dănuț Bica.

Comments

comments