Deputatul Aurel Bălășoiu a fost prezent ședința Adunării Generale ACOR, filiala Argeș

Deputatul Aurel Bălășoiu a participat în această săptămână la ședința Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, filiala Argeș.

Om cu experiență de peste 40 de ani în administrație (secretar de primărie, primar și, acum, deputat), Aurel Bălășoiu a ținut să facă o serie de precizări legate de ordonanța care limitează cheltuielile în administrația locală.

”Problemele nu sunt la primăriile mici, aici nu se consumă sume mari de bani. Ordonanța Austerităţii vizează cheltuielile mari făcute în unele zone. Au fost localitățile unde s-au dat 2,5 milioane de lei pe un spectacol! Păi, de unde atâţia bani. Pe de altă parte, administrația locală nu se compară cu administrația centrală! Noi, parlamentarii primim unele bobârnace, dar nu suntem noi de vină pentru ce se întâmplă la nivel central.
Îl felicit pe domnul secretar de stat Vlad Niculae, prezent aici, deoarece mereu am găsit la dumnealui ușa deschisă și sprijin legal pentru problemele legate de Ministerul Dezvoltării Locale și Administrației. Cât despre mine, am făcut și voi face în continuare politică și administrație! Vă doresc şi îmi doresc să facem lucruri bune pentru judeţul Argeş, pentru argeşenii care ne-au acordat încredere” – a spus deputatul Aurel Balaşoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.