Delegația PMP Argeș, prezentă la Școala de Vară a Organizațiilor de Tineret de la Constanța

1,385 views

Școala de vară OT PMP 2017 RE:FRESH POLITICS. În perioada 8 – 10 septembrie a avut loc, în stațiunea Olimp, Școala de vară a Organizației de Tineret a Partidului Mișcarea Populară. La eveniment a participat și delegația din Argeș, formată din președintele Cătălin Bulf, consilierul județean Eduard Dima, consilierul local Ilie Groşanu și mai mulți tineri membri.

La Școala de vară a fost prezent şi Traian Băsescu, precum şi președinții executivi Eugen Tomac și Valeriu Steriu, dar și Gabriel Popa, liderul tinerilor din PMP.

Tema centrală a întâlnirii reprezentanţilor PMP a fost reîmprospătarea politicii din România şi definirea apartenenței de dreapta a formațiunii politice. În discursul său, Traian Băsescu a subliniat că PMP nu va intra în alianță cu nou formatul partid al lui Victor Ponta. Totodată, constatând că în benzinăriile MOL se distribuie hărţi ale așa numitului Ţinut secuiesc în care în mod fățiș se face propagandă de secesiune teritorială în România, alături de hotărârea sa, a îndemnat la renunțarea alimentării cu combustibil din stațiile aparținând acestei companii: “Vă rog din suflet nu mai cumpăraţi combustibil de la Mol. În benzinării se distribuie hărţi ale Ţinutului Secuiesc. Nici o companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei ţării în care se află”.

Comments

comments