HRISTOS A ÎNVIAT! Anul acesta, pensiunile şi cabanele din nordul judeţului Argeş vin cu oferte  interesante şi accesibile pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale. De asemenea, cei care optează să-şi petreacă Sărbătorile de Paşti în nordul judeţului Argeş vor avea parte şi de vizitarea numeroaselor obiective turistice din zonă, dar şi de o masă festivă de Paşti cu preparate tradiţionale.

De Paşti, închirierea unei pensiuni de lux, cu 8 camere duble, pe Transfăgărăşan costă 4.000 de lei

Celor care aleg să-şi petreacă Paştele pe Valea Superioară a Argeşului li se oferă o mulţime de posibilităţi de distracţie: team building, trasee turistice şi montane, trekking, expediţii cu ATV-ul,  pescuit sportiv, dar şi vizitarea Cetăţii Poienari, Barajul Vidraru sau plimbări pe lac cu vaporaşul.
În pensiuni de trei margarete, o cameră dublă, cu baie proprie costă 70 de lei pe noapte, iar un sejur de două nopţi, cu demipensiune şi cu masa festivă de Paşti inclusă, ajunge până la 280 de lei. Sunt şi variante pentru un sejur de trei nopţi de cazare cu pensiune completă, care costă 380 de lei de persoană, cu participare la slujba de Înviere la mânăstirile apropiate. Pentru cei cu dare de mână, o pensiune de lux, cu 8 camere duble, cu băi, închiriată în totalitate, costă 4.000 de lei şi pune la dispoziţia clienţilor o bucătărie complet utilată, salon pentru servit masa şi o terasă cu grătar în curte.
Există şi oferte pentru toate buzunarele, închirierea unei pensiuni cu cinci camere duble costă 500 lei/noapte. Pensiunea dispune şi de trei băi, bucătărie complet utilată, grădină şi grătar, parcare şi loc de joacă pentru copii.  

În Rucăr, un sejur de trei nopţi cu pensiune completă costă 450 lei de persoană

O altă destinaţie pentru petrecerea Sărbătorilor de Paşti în nordul judeţului Argeş o reprezintă satele din zona Muscelului. Astfel, în Rucăr, la o pensiune, un sejur de trei nopţi cu pensiune completă costă 450 lei de persoană, iar un sejur tot de trei nopţi, dar cu demipensiune, costă 380 de lei de persoană. Cei interesaţi pot opta şi pentru închirierea completă a unei pensiuni, iar preţul acesteia pentru cinci nopţi este de 1.050 lei.

La Dâmbovicioara, un sejur de 3 nopţi costă 495 de lei pe noapte/persoană

La Dâmbovicioara, o cabană cu o capacitate de 13  locuri în cinci camere poate fi închiriată cu 400 de lei pe noapte. La o pensiune de două margarete, un sejur de trei nopţi cu mâncare inclusă şi o masă festivă de Paşti costă 495 de lei de persoană. Închirierea unei pensiuni cu o capacitate de 10 locuri în cinci camere pentru trei nopţi costă 2.000 de lei. Pensiunile oferă şi pachete de patru nopţi la preţul de 1.200 de lei pentru două persoane, cu pensiune completă, baie proprie, cablu TV, internet, sală de conferinţe.

De Paşte, 3 zile într-o pensiune din Dragoslavele costă 390 lei/persoană

În Dragoslavele, închirierea unei întregi pensiuni de două margarete, cu o capacitate de 14 locuri în şapte camere, preţul pentru patru zile este de 2.500 de lei. La o pensiune de trei margarete, un sejur de trei nopţi cu mic dejun şi masă festivă de Paşte costă 390 de lei de persoană, iar un sejur cu demipensiune şi masă festivă costă 460 lei de persoană pentru trei nopţi.

La Cabana Voinea, masa poate fi servită chiar şi pe malul Râului Târgului, la poalele Muntelui Văcara

Renovată recent, Cabana Voinea, situată la 20 de kilometri de Câmpulung, îşi întâmpină şi ea clienţii cu o super ofertă de Paşti: pe lângă tradiţionalele preparate din miel, clienţii mai au la dispoziţie, pe lângă tradiţionala pomană a porcului şi berbecuţ la proţap. Pentru grupurile organizate, se pune la dispoziţie un barbeque construit din cărămidă, iar, la cerere, masa poate fi servită fie pe malul râului, la foc de tabără, fie în foişor. Preţul pentru o singură noapte începe de la 80 de lei şi ajunge până la 175 de lei.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI