Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a fost vineri prezent în Pitești cu treburi de partid, întâlnindu-se cu reprezentanţii ALDE Argeș, aşa cum se numeşte noua formaţiune rezultată din fuzionarea Partidului Conservator şi a Partidului Liberal Democrat.

De altfel, Daniel Constantin a ţinut să precizeze că aceasta va fi titulatura sub care formaţiunea va candida în toate alegerile din 2016, atât la locale cât şi la  parlamentare. Acesta a subliniat, în mod special, că a fost bucuros de faptul că fuziunea a decurs foarte bine şi între oamenii celor două foste filiale locale nu există animozităţi, şi nu a reuşit să îşi ascundă zâmbetul când a dat exemplu faptul că între PNL şi PDL, filialele argeşene, încă sunt dispute serioase.
Daniel Constantin, secondat de preşedinţii locali ai filialei ALDE, Aurel Iacşa şi Simona Brătulescu, a afirmat că anul viitor va candida din nou pentru un loc de parlamentar, şi a mai declarat că, pe lângă oamenii care erau deja membrii, se întrevăd şi alte achiziţii. El a lăsat să se înțeleagă că vrea să împrospăteze echipa din Argeș şi că, deşi situaţia este în regulă, după părerea sa, există loc şi de mai bine.
“Niciodată nu poți să fi mulțumit, întotdeauna trebuie să vrei mai mult. Sunt câteva persoane în Argeș care au venit alături de partid și care se vor implica. În 2016 vor avea de câștigat oamenii care au fost cât mai puțin atașați de clasa politică. Eu voi continua activitatea parlamentară, cel mai probabil pe Argeș. Aici m-am născut, aici am crescut și sunt multe lucruri de implementat pentru județ și pentru Pitești”, a declarat Daniel Constantin.

Comments

comments