Dan Voiculescu, eliberat. Decizia judecătorilor este definitivă

Decizie de eliberare pentru Dan Voiculescu. Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, să admită cererea de eliberare condiţionată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat în dosarul Telepatia. Decizia este definitivă. Astfel fostul senator execută mai puțin de trei ani din pedeapsa de 10 ani la care a fost condamnat. În decizie este specificat că fostul senator va fi eliberat „de îndată”.

În prezent, Dan Voiculescu este internat sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti iar surse medicale au declarat că este posibil ca el să fie externat în cursul acestei zile.

 

”Decizia de astăzi a instanței este una care nu are cum să nu te bucure, după trei ani de coșmar, de iad, de decizie nedreaptă. (…) Pe de altă parte, după aproape trei ani de zile, decizia de astăzi nu poate să te bucure până la urmă foarte tare pentru că din viața unor oameni au fost furați niște ani. Într-un mod nedrept, de către un procuror care este acuzat de fapte grave de corupție, de o judecătoare care a fost exclusă din magistratură de către judecătorii din CSM, după ce Băsescu și tot sistemul său opresiv au făcut ceea ce nu a făcut nimeni în România în ultimii 27 de ani” a spus Mihai Gâdea, într-o intervenție telefonică la Esențial, de la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here