Cunoscutul medic stomatolog piteştean Eny Pavel este unul dintre medicii care participă în fiecare an la campania intitulată „Zâmbeşte România” în colaborare cu Sensodyne şi Paradontax.

Şi în acest an, medicul stomatolog s-a alaturat campaniei de educare cu privire la igiena orală „şi asta pentru că sănătatea cavitaţii bucale reflectă sănătatea întregului organism”, după cum susţine chiar doctorul Eny Pavel.

Medicul stomatolog a fost vineri, 19 iunie în mijlocul piteştenilor de toate vârstele şi le-a prezentat tehnica unui periaj corect, le-a oferit sfaturi pentru o dantură sănătoasă şi un zâmbet frumos, explicându-le atât rolul periajului dentar şi cel al vizitei la medicul stomatolog de cel puţin 2 ori pe an, cât şi adoptarea unei diete sănătoase şi echilibrate. Doctorul Eny Pavel le-a oferit, de asemenea piteştenilor şi pastă de dinţi şi materiale promoţionale.


Campanie a continuat și miercuri, 24 iunie, când medicul Eny Pavel a împărțit pensionarilor aflați în centrul Piteștiului, care sunt purtători de proteze, crema adezivă Corega și pastile de curățare pentru acestea. Doamna doctor a stat de vorbă cu pensionarii, învățându-i folosirea corectă a unei proteze.

Comments

comments