Cunoscutul medic Dan Florin Strajean, colaborare cu Spitalul Mioveni! În viitorul apropiat, Spitalul Orășenesc Mioveni ar putea beneficia de experiența și contribuția profesională a doctorului Dan Florin Strajean, medic primar, cu o activitate prodigioasă de peste 25 ani în obstetrică-ginecologie și învățământul universitar.

Profesionist și medic de excepție, dr. Strajean, alături de echipa sa cu care lucrează în spitalele din București, ar putea realiza nașteri și intervenții din domeniul obstetrică-ginecologie la Mioveni.

”În acest sens, am purtat discuții cu domnia sa, pentru a găsi cea mai bună cale comună de colaborare. Astfel pe viitor, pacientele din Argeș, care pe timpul celor nouă luni de sarcină beneficiază de serviciile medicale ale dr. Străjean vor avea posibilitatea de a naște aici, acasă, în cele mai bune condiții la Mioveni, asistate de o echipă de specialiști de la București, condusă de renumitul medic. Sper ca această propunere să se concretizeze și să devină realitate cât mai curând!”, transmite primarul Ion Georgescu.

Comments

comments