5, 4, 3, 2…! Luminile de Crăciun s-au aprins, târgurile specifice s-au deschis şi a început numărătoarea inversă! S-a dat startul oficial al cumpărăturilor – cadouri pentru Moş Nicolae! Avem timp până vineri după-amiază să găsim darul cel mai potrivit pentru cei pe care îi iubim.

Ce ar fi potrivit pentru iubit? Dar pentru fetiţa adolescentă, pretenţioasă şi plină de toane sau pentru mama soacră, vigilentă şi gata de reproşuri? Paşii pe care îi avem de urmat sunt simpli: respirăm adânc şi repetat, scăpăm de panică, stabilim bugetul şi ne orientăm în spaţiu. Unde am putea găsi câte ceva pentru fiecare, de bun gust, la preţuri bune şi neparat, nu de serie?

Un portofel şi o curea de piele pentru partener, o pijama de mătase pentru tânăra domnişoară, o faţă de masă preţioasa pentru masă de Crăciun, soacrei? Sau lenjerie intimă de designer pentru el, o geantă de piele pentru şcoala Prinţesei şi o pereche de mănuşi de piele fină de căprioară, distinsei mame soacre?

Ori accesorii din piele pentru biroul lui, o cutie splendidă pentru bijuterii copilei şi o faţă de pernă brodată cu îngeri sau motive de Crăciun, mamei scumpului soţ? Sau…. o mulţime de alte idei inteligente pe care le puteţi avea în acelaşi loc! Şi în spiritul Sărbătorilor! Vă invit la Piazza Firenze, magazinul cu produse italieneşti, acolo găsiţi cadourile speciale – on-line sau în magazinul din Bratianu!

Să aveţi inspiraţie! Şi un Moş Nicolae darnic şi mai ales… cu bun gust! (www.piazzafirenze.ro)

Comments

comments

DISTRIBUIȚI