Ultima provocare făcută era, săptămâna trecută, legată şi de inspiraţia de a găsi cadoul potrivit pentru femeia iubită. Şi pentru că un cadou potrivit înseamnă prospecţiune, documentare, consiliere, vă fac astăzi o sugestie pentru a vă uşura alegerea: o geantă sau poşeta potrivită, „mănuşa” pe personalitatea doamnei sau a domnişoarei!

Vă invit la Piazza Firenze din Piteşti, în bulevardul Brătianu. Imediat ce ai trecut pragul unui magazin aerisit şi dichisit, etajerele din dreapta îţi atrag privirea, ca un magnet: frumoase, superbe poşete de designer!

Valerio Valeriani, de exemplu, are expuse câteva exemplare unice, din piele naturală sau de piton, cu dimensiuni variate, de la 18/20cm la 30/38 cm. Modele clasice, fascinante prin bunul gust şi lucrătura detaliului, în culori pline de naturaleţe şi stil! Şi, pentru că asta e foarte important, preţul este de vis: între 280 şi 880 de lei!

Sau Il Giglio, modele mignon, cu minunate aplicaţii şi mânere Channel! Preţul unei asemenea „bucurii feminine” este foarte mic, raportat la calitate şi originalitate: între 115 şi 420 de lei!

Pentru cele mai tinere şi fashion high school, marca Laura Biagiotti poate fi cea mai bună alegere!

Sau, alegeţi singuri, direct în magazin ori de pe site! Un shoping inspirat!
Showroom Piazza Firenze: Adresa: Pitești, Bd. I.C. Brătianu, bl. D1, parter. Tel. 0771.591.083/0740.313.237; www.piazzafirenze.ro

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI