Pluteşte în aer deja acea stare de agitaţie a Sărbătorilor de Iarnă, cu bucurii ghicite, ascunse de cei dragi, cu spaima portofelului prea subţire pentru cadourile pe care vrei să le oferi, cu goana prin magazinele pline ochi de oferte care zăpăcesc raţiunea, dar, până la urmă, definesc spiritul Crăciunului românesc!

Şi atunci, cred, vă pot oferi, pe loc un pont pentru a alege cele mai potrivite cadouri pentru Sărbătorile de Iarnă. Poţi alege, pe lângă clasicele cravate de mătase sau papioane deosebite ori butonii pentru cămaşă, superbe mănuşi şi curele de piele, portofele de designeri pentru El şi graţioase eşarfe, preţioase desuuri şi mănuşi din piele de căprioară, delicate şi feminine, pentru Ea!

Foarte bine venite, în această perioadă de căutări şi prospecţii de piaţă, sunt consilierile şi ideile oferite de specialiştii din magazinele în care intraţi. Cel mai potrivit cadou este, în primul rând, original, unic, pentru personalitatea celui care se va bucura de el. Nu cumpăraţi din supermarketuri şi mai ales, nu produse de serie! Avem tot anul să luam lucruri de care avem strictă necesitate! Parfumuri, geluri de duş, creme sau Doamne fereşte, deodorante! Luna decembrie este specială şi special trebuie să fie şi cadoul oferit! Valoarea unui dar stă în dimensiunea lui specială, cu mesajul „eşti unic/unică şi îţi arăt asta!” Ambalajele elegante, hand-made, sunt un alt secret al cadoului de Sărbători!

Vă invit la Piazza Firenze pentru că nu obosesc să vă spun că acolo chiar sunt cadouri speciale – on-line sau în magazinul din Brătianu!

Să aveţi inspiraţie!
Showroom Piazza Firenze: Adresa: Pitești, Bd. I.C. Brătianu, bl. D1, parter. Tel. 0771.591.083/0740.313.237; www.piazzafirenze.ro

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI