Lenjeria intimă face parte din acea categorie vestimentară căreia îi acordăm o atenție deosebită în viața de zi cu zi dar mai ales în intimitate. Aspectul romantic al pieselor, pornind de la sutiene cu dantelă și bikini din satin, până la corsete și body-uri de budoar, creează dependență, iar marea majoritate a femeilor ajung să aibă adevărate colecții de lenjerie intima. Totuși, confortul este elementul cheie atunci când ne alegem lenjeria intimă. Iar aici suntem atente la materiale, stil și felul în care piesele se așează pe corp. Iată câteva elemente pe care trebuie să le studiezi atunci când vrei să cumperi lenjerie intimă confortabilă.

  • Croiala – alege bikini clasici, care acoperă în întregime posteriorul, sau stilul hipster, dacă vrei să te simți bine atunci când îi porți. Totuși nu garantăm un look foarte sexy. Dacă vrei un model ceva mai provocator, alege stilul brazilian. În ceea ce privește sutienele, optează pentru cele cu cupă întreagă sau bustiere. Ai grijă să cumperi măsura potrivită pentru a evita disconfortul unor piese care te strâng.
  • Materialul – bumbacul este regele confortului. Lenjeria din bumbac îți păstrează pielea uscată chiar și pe caniculă și nu provoacă iritații, așa cum s-ar putea întâmpla de la microfibră, dacă ești mai sensibilă. Din nou, dacă preferi lenjeria sexy, satinul din mătase este o opțiune rafinată și atât de fină încât nici nu o simți pe piele.
  • Tendințe – pentru că vrei te simți bine în lenjeria intimă, ai nevoie și de încrederea pe care ți-o oferă cele mai apreciate piese ale momentului. Vara aceasta, modele inspirate din zona de loungewear, amintind de moda anilor ’90, sunt la mare căutare. Poți combina un furou fin cu bikini din dantelă sau satin. Bikini cu talia înaltă și foarte decupați pe picior fac pereche sexy cu un tricou fin. Sutienele necăptușite, din dantelă fină, în culori pastel sau nuanțe neon sunt atât de intrigante încât te vor cuceri iremediabil. Chiar și lenjeria clasică din bumbac arată sexy dacă o porți  cu un tricou supradimensionat. Modelele tanga cu talie înaltă sunt foarte apreciate, mai ales dacă silueta îți permite să le porți. Alege modele din bumbac, dantelă sau din microfibră, monocrome sau cu imprimeuri colorate. Stilul boy short este extrem de popular atât pentru confort dar și pentru aspectul sexy. Pentru a-i exploata potențialul la maximum, alege un model cu accesorii – șnururi, catarame, inserții de dantelă – care amplifică aerul senzual.

Calitatea materialelor și a execuției sunt, de asemenea, elemente de luat în seamă pentru că acestea asigură gradul de durabilitate al lenjeriei. Nu vrei ca piesele tale să se deterioreze după doar câteva purtări. Fii tentă la detalii și cumpără doar piesele ce te reprezintă!

Comments

comments