Cum puteţi efectua sau anula o programare la RAR. Registrul Auto Român vă pune la dispoziție două modalități prin care puteți efectua sau anula o programare. Prin intermediul site-ului oficial, accesând link-ul http://pro.rarom.ro/programari.asp, dar și prin apelarea numărului unic de call-center: 021.9672. Ambele variante vă asigură că puteți efectua o programare în orice reprezentanță RAR din țară, dar și la cea din București.

Prin serviciul call-center asigurăm accesul clientului la operatorul care efectuează programarea, dar și alternativa unei programări în județele limitrofe, dacă gradul de încărcare al celei pe care o solicită clientul este peste așteptările lui.

O programare poate fi anulată fie prin accesarea site-ului și completarea formularului (http://pro.rarom.ro/protara/anulare.asp), fie prin apelarea numărului unic de telefon, dar doar dacă clientul poate furniza trei informații esențiale: seria caroseriei (VIN), numărul programării și numărul de telefon specificat atunci când s-a obținut programarea.

Informațiile ne sunt necesare pentru a ne asigura că persoana care solicită anularea unei programări este cea îndreptățită să facă acest lucru.

Atenție! O programare nu poate fi anulată în ziua în care a fost efectuată și nici în ziua în care clientul ar trebui să se prezinte la o reprezentanță RAR pentru efectuarea prestației solicitate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI