Cum l-a umilit Florin Piersic pe deputatul Cătălin Rădulescu

PSD s-a gândit că va da un tun de imagine şi va câştiga un important capital politic dacă va reuşi să îl înregimenteze în rândurile sale pe marele actor Florin Piersic. Cel căruia i-a trecut prin cap trăznita idee a fost nimeni altul decât deputatul Cătălin Rădulescu, care este şi preşedintele PSD Diaspora.

Răspunsul marelui actor a fost însă o lecţie de umilinţă, pentru politicieni în general şi pentru Cătălin Rădulescu în mod special.

Actorul Florin Piersic a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a aflat că PSD ar intenţiona să îl propună candidat la alegerile parlamentare, actorul precizând că nu îl interesează niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune „mulţumesc”, pentru că nu are motive.

„€Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treabă cu politica, nici vorbă, nici nu-l cunosc pe domnul Rădulescu. Astea sunt vise, să fac eu parte pentru diaspora nu ştiu ce, mă propune PSD. Mi-a explicat o doamnă. N-am treabă cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus «Nu fac (politică, n.r.)». Şi nu am făcut nimic, şi nu fac nici acuma. Vadim Tudor m-a rugat să mă duc să fiu la Bruxelles nu ştiu ce europarlamentar. Am spus: «Dar nici nu mă gândesc la aşa ceva». Eu nu am nimic altceva decât profesia. Eu cu politica nu am nici de aici şi până în colţ. La politicieni nici nu le spun mulţumesc, că n-am pentru ce să le mulţumesc, că nu mi-au făcut nimic şi n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu ţin la poporul ăsta, ţin la toţi care vor binele ţării, dar nu pot să mă duc eu (în politică, n.r.)”, a spus, Florin Piersic.

Actorul a precizat că, din punct de vedere politic, nu îl interesează niciun partid.

„Ei mă propun: că au văzut că Piersic în sus, Piersic în jos, la televiziuni, la radiouri, la cutare. M-au făcut Artist al Poporului în Moldova, m-au făcut şi cetăţean al Republicii Moldova. Sunt în atenţie, la 80 de ani”, a remarcat Florin Piersic.

„PSD nu a stat niciodata bine în diaspora, dar anul acesta vom face o figura frumoasă. Ne dorim să avem candidaţi cu mare notorietate şi am iniţiat discuţii cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic să devină candidaţii nostri. Ştiţi doar că atat domnul Tudor Gheorghe, cât şi marele Florin Piersic sunt prieteni ai noştri şi suntem în negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidaţii noştri în diaspora”, declarase, pentru ziarulprofit.ro, deputatul Cătălin Rădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.