ANT se aşteaptă la 100.000 de turişti ruşi în România, în 2016 – 2017

După o vizită oficială în Moscova, Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) se aşteaptă ca aproximativ 100.000 de turişti ruşi să viziteze România în acest an şi anul viitor.

Din delegaţia oficială a României la Moscova au făcut parte preşedintele ANT, Anca Pavel Nedea, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin, precum şi 20 de tour-operatori români specializaţi pe incoming.

„Am adus alături de noi şi industria hotelieră, ca împreună să convingem turiştii ruşi că avem foarte multe de oferit şi, în final, să contractăm. Termenele sunt foarte strânse şi, dacă vrem să începem anul 2016 cu contracte şi să creştem circulaţia turiştilor ruşi pe teritoriul României, trebuie ca în lunile martie şi aprilie să punctăm deja evenimente”, a declarat preşedintele ANT, Anca Pavel Nedea.

Preşedintele ANT a precizat că circulaţia turistică din Rusia pe teritoriul României este în jurul cifrei de 30.000 şi că anul acesta şi în 2017 vom ajunge la aproximativ 100.000 de turişti, mai ales că aceştia nu mai merg în vacanţă în Turcia sau Egipt.

„Este obligatoriu să ne mişcăm foarte repede, fiindcă realităţile acestea se vor schimbă repede, iar în acest timp trebuie să atragem deja o circulaţie turistică mult mai bună pe teritoriul României”, a mai precizat preşedintele ANT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here