CS Mioveni, învinsă de UTA Arad. Primarul Georgescu: ”Meciul mi-a lăsat un gust amar și consider că echipa este departe de performanță și de confirmarea valorii”

Vineri, 10 martie, de la ora 18.00, a avut loc meciul de fotbal dintre CS Mioveni și UTA Arad, pe Stadionul orășenesc Mioveni. Echipa de fotbal CS Mioveni a fost învinsă pe teren propriu de Uta Bătrâna Doamnă cu scorul de 0 – 2. Gligor și Petre au marcat pentru echipa arădeană, iar în minutul 57, Mioveni înscrie, însă golul a fost anulat, întrucât Ayza se afla în ofsaid.

Primarul orașului Mioveni s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de CS Mioveni. Ion Georgescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care susține că meciul de vineri i-a lăsat un gust amar și că echipa este departe de performanță și de confirmarea valorii

”Recunosc că meciul din această seară mi-a lăsat un gust amar și consider că echipa este departe de performanță și de confirmarea valorii, elemente pe care le așteptăm cu toții de la CS Mioveni. Arbitrajul nu trebuie să reprezinte o scuză pentru jocul echipei noastre și nici pentru modul pueril prin care am fost obligați să jucăm trei sferturi de partidă în inferioritate numerică.

Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu echipa noastră, nu înțeleg deciziile băncii tehnice și lejeritatea cu care a fost tratată această partidă, extrem de importantă pentru noi și regret faptul că microbiștii din Mioveni au fost din nou dezamăgiți.

Săptămâna viitoare voi avea o discuție cu membrii Consiliului Local legată de evoluția echipei și de modalitatea în care ne vom implica pe viitor în susținerea clublui. Cu toții avem așteptări mult mai mari de la echipa de fotbal, direct proporționale cu eforturile noastre materiale și umane”, este mesajul postat de Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here