CS Mioveni – FC Argeș 0-1. Alexandru Pelici: A fost un test util

Pe o căldură infernală, CS Mioveni și FC Argeș s-au întâlnit astăzi, de la ora 11.00, într-un meci de pregătire, disputat pe stadionul Orășenesc din Mioveni. FC Argeş s-a impus la limită, scor 1 – 0, unicul gol al partidei fiind marcat de Bertand, în minutul 36 al disputei.

Alexandru Pelici: ”Un test util”

Alexandru Pelici, antrenor FC Argeș: ”Un prim joc de pregătire din cele două programate astăzi, în care am încercat să dăm minute jucătorilor din lot. Am dat minute în mod egal, pentru că altfel nu poți să alegi, dacă nu dai șanse tuturor. A fost un test util, împotriva unei echipe care a avut rezultate bune în pregătire. Sperăm să fim inspirați în alcătuirea primului 11-ce cu care să câștigăm meciul de la Târgu Jiu”.

CS Mioveni: Sima – Tomozei, Gogor, Burnea, Șerban – Trașcu, Cărăruș, Căprescu, Coșereanu – Duțan, Herea.

Pe parcurs au mai intrat Bucur, Bîrzu, Iordache, Dică, Costea, Văsălie, Pleșa, Militaru, Ivan, și Șerbanică.

Antrenor: Constantin Schumacher

FC Argeș: Straton (min.73 A. Bucur) – Tofan, Turda (min.80 Scarlatache), Tudose, Lazăr (min.46 Rădescu) – Panait (min.46 Balgiu), Boboc (min.80 Panait) – Bertrand (min.60 Rizzi), Haită (min.46 Bujor), Buhăcianu (min.75 Angelov) – Rusu.

 

2 COMENTARII

  1. Felicitari echipelor CS Mioveni si FC Arges pentru lupta aratata pe o caldura infernala! Este uimitor cum jucatorii au reusit sa se concentrateze si sa disput un meci atat de strans! Speram ca ei sa fie la fel de motivati si sa serveasca un spectacol fotbalistic, cand se vor intalni din nou. Cu astfel de competitii, fotbalul este mai puternic ca oricand. Go Arges si Mioveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.